Γιατί εμάς

Ευγενής Ανταγωνισμός

Το Housecheaper.gr, προστατεύοντας τους τεχνικούς και προωθώντας την ευγενή άμμιλα, επιτρέπει μόνο στους διαχειριστές-ενοίκους να βλέπουν τα ονόματα των επαγγελματιών που παίρνουν μέρος στον μειοδοτικό διαγωνισμό της αίτησής τους. Επίσης ο τεχνικός δεν θα γνωρίζει τα στοιχεία της οικοδομής-ενοίκου(εκτός της περιοχής). Στόχος μας είναι η  αποφυγή αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των επαγγελματιών. Ο πελάτης μετά τη λήξη της μειοδοσίας είναι αυτός που ,αν το επιθυμεί,  θα επικοινωνήσει με τον τεχνικό που έχει επιλέξει.

 

Πρωτοπόρες υπηρεσίες

Το Housecheaper.gr , έχοντας ως στόχο την ταχύτητα και την ευκολία στην εξυπηρέτηση, σας παρέχει πολύ άμεσους τρόπους επικοινωνίας. Στους μεν διαχειριστές-ενοίκους με έτοιμες φόρμες αίτησης  για την εύκολη και ακριβή διατύπωση της υπηρεσίας που αναζητούν . Στους δε επαγγελματίες υπηρεσίες άμεσης ενημέρωσης (με sms στο κινητό) για τις μειοδοσίες που παίρνουν μέρος. Επίσης παρέχετε η υπηρεσία της γραμματειακής υποστήριξης (με αποστολή e-mail ) για τυχόν αδυναμίες στην συμπλήρωσης της προσφοράς.

 

Προτεραιότητά ΜΑΣ η προβολή

Το housecheaper.gr έχοντας στόχο επένδυσης  μεγάλου μέρους του κεφαλαίου της αλλά και της συνδρομή σας στον χώρο της διαφήμισης (ραδιόφωνο ,ίντερνετ ,κτλ) θέλει να κάνει γνωστή την ύπαρξη του με σκοπό την χρήση του από όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο. Με αυτόν τρόπο έμμεσα χρηματοδοτείτε την δική σας προβολή.

 

Οικονομική έντυπη και ιντερνετική διαφήμιση

Η συνεργασία μας με την Carreta.Art και την  Carreta.Net δίνει την δυνατότητα αγοράς  σε όλους τους συνδρομητές του Housecheaper.gr  οικονομικών πακέτων διαφήμισης δίνοντας έτσι την ευκαιρία για μια πιο ολοκληρωμένη προώθηση της εταιρίας σας.(φυλλάδια ,κάρτες ,εταιρικό προφίλ ,κτλ)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάρθα Τεκτονίδου
Υπεύθυνη Marketing

Διεύθυνση

Μικρόκαμπος
Κιλκίς

Τηλέφωνο

+30 6945 592 916

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter