Συχνές ερωτήσεις

Πώς κάνω την αίτηση για μου κάνουν τις προσφορές και πόσες μέρες διαρκεί;

Η αίτηση γίνεται αφού έχεις γίνει μέλος (έχοντας δικό σου username και  password) μέσω μιας έτοιμης φόρμας που διαφέρει ανάλογα με την ειδικότητα που ζητάς. Η διάρκεια της μειοδοσίας  συμπληρώνεται από τον ενδιαφερόμενο και  μπορεί να κάνει ανάθεση όποτε θέλει ή να αποσύρει την αίτηση.

Για πόσες υπηρεσίες-εργασίες μπορώ να πάρω προσφορές για την οικοδομή μου-το σπίτι μου και ποιο είναι το κόστος ανάρτησης;

Μπορείς να πάρεις προσφορές για όσες εργασίες- υπηρεσίες θέλεις. Το κόστος είναι δωρεάν για όλες τις αναρτήσεις.

Είμαι τεχνικός-έχω συνεργείο πως μπορώ να κάνω προσφορές για εργασίες-υπηρεσίες που με αφορούν;

Προσφορές μπορούν να κάνουν μόνο οι επαγγελματίες –τεχνικά γραφεία που είναι συνδρομητές του Housecheaper.gr και έχουν εταιρικό  ΑΦΜ.

Ποιό είναι το κόστος συνδρομής στο Ηοusecheaper.gr για τον επαγγελματία;

 Ο τιμοκατάλογος του Ηοusecheaper.gr για τους συνεργαζόμενους τεχνικούς είναι ο παρακάτω:

Συνδρομή
1 μήνας: 15 €
3 μήνες: 40 €
6 μήνες: 60 €
1 χρόνος: 100 €

(Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.)

Τα στοιχεία του ενοίκου-διαχειριστή αλλά και η αίτηση του για προσφορά από ποιους είναι ορατά;

Τα στοιχεία του αιτούντος δεν είναι ορατά από κανέναν παρά μόνο η περιοχή και ο νομός. Απαγορεύεται η γνωστοποίησή τους στον τεχνικό πριν τη λήξη της μειοδοσίας και την ανάθεσή της εργασίας στον επαγγελματία της προτίμησής του ενδιαφερομένου.

Τα στοιχεία του επαγγελματία αλλά και η προσφορά του από ποιους είναι ορατά;

Τα στοιχεία του επαγγελματία είναι ορατά μόνο σε αυτούς που κάνει προσφορά. Οι υπόλοιποι επαγγελματίες βλέπουν μόνο την ελάχιστη τιμή προσφοράς που έχει γίνει και όχι από ποιον, χωρίς αυτό να τους δεσμεύει να κάνουν χαμηλότερη προσφορά.   Έτσι αποφεύγουμε τον αθέμιτο ανταγωνισμό αλλά προωθούμε την ευγενή άμυλα ανάμεσα στους επαγγελματίες.

Πρέπει να ενημερώσω το Housecheaper.gr ότι επέλεξα έναν επαγγελματία;

Δεν είναι απαραίτητο να ενημερωθεί το Housecheaper.gr για την επιλογή του επαγγελματία, όμως είναι σημαντικό βήμα για τη σωστή λειτουργία του. Εφόσον έχεις καταλήξει στον επαγγελματία με τον οποίο θα συνεργαστείς είναι καλό να το δηλώσεις, αναθέτοντάς του τη δουλειά, ώστε οι υπόλοιποι επαγγελματίες να ενημερωθούν ότι η εργασία ανατέθηκε σε άλλο συνάδελφο. Έτσι ούτε οι επαγγελματίες θα χάνουν το χρόνο τους στέλνοντάς σου προσφορές,  ούτε εσύ θα λαμβάνεις μηνύματα που δε σε αφορούν. Επίσης η αξιολόγηση του επαγγελματία είναι δυνατή μόνον αν έχει ανατεθεί σε αυτόν η δουλειά. Αν λοιπόν δε δηλωθεί σε ποιον έγινε η ανάθεση της εργασίας, δεν είναι δυνατή και η αξιολόγησή του.

Αν δεν μείνω ευχαριστημένος/η από έναν επαγγελματία θα απευθυνθώ στο Housecheaper.gr;

Όχι, το Housecheaper.gr δεν εμπλέκεται στη συνεργασία του πελάτη με τον επαγγελματία. Μπορείς να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου μέσα από την αξιολόγηση που θα του κάνεις.

Οι τεχνικοί που είναι εγγεγραμμένοι στη σελίδα τι πιστοποιήσεις έχουν;

Όλοι οι επαγγελματίες και τα τεχνικά γραφεία που είναι στη σελίδα έχουν ΑΦΜ εταιρίας άρα και έγγραφα που πιστοποιούν τις γνώσεις τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάρθα Τεκτονίδου
Υπεύθυνη Marketing

Διεύθυνση

Μικρόκαμπος
Κιλκίς

Τηλέφωνο

+30 6945 592 916

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter