Εάν είσαι επαγγελματίας ή έχεις τεχνικό γραφείο και θέλεις...

Να διευρύνεις το πελατολόγιό σου

Στο housecheaper το μπορείς βλέποντας αιτήσεις για υπηρεσίες από χιλιάδες οικοδομές.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι τεχνικοί-συνεργεία έχουν την δυνατότητα να κάνουν προσφορές σε όσες πολυκατοικίες-οικίες ζητούν την υπηρεσία που τους αφορά. Έχουν επίσης το δικαίωμα να ανανεώσουν την προσφορά τους όσες φορές θελήσουν, ως τη λήξη του χρονικού περιθωρίου που έχει οριστεί από τον ενδιαφερόμενο, ώστε να καταφέρουν ν καταλήξουν σε συμφωνία-συμβόλαιο.

Εταιρική προβολή

Δημιουργία εταιρικού προφίλ,ιντερνετικής ή έντυπης διαφήμισης.

Το Housecheaper.gr προσφέρει οικονομικά πακέτα για την προβολή διαφημίσεων μέσα στο site μας. Η συνεργασία μας με την Caretta Net μας επιτρέπει την δημιουργία εταιρικού προφίλ μέσα από το housecheaper ή και σε ξεχωριστό Web site σε πολύ οικονομική τιμή. Επίσης η συνεργασία μας με την Carreta Art σας δίνει την ευκαιρία οικονομικής έντυπης διαφήμισης.

Ειδοποίηση όπου και αν βρίσκεστε.

Άμεση πληροφόρηση για τις νέες ή τρέχουσες προσφορές που σας αφορούν μέσω SMS.

Επιλέγοντας αυτή την πρόσθετη υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιητήριο μήνυμα στο κινητό σας για όλες τις νεοεισερχόμενες προσφορές που σας αφορούν. Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε τις τρέχουσες κάθε φορά που γίνετε μια νέα προσφορά από κάποιον άλλον τεχνικό. (Χρέωση 15λεπτά /sms)

Γραμματειακή υποστήριξη

Το housecheaper προσφέρει υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης

Αυτή η υπηρεσία αφορά στους τεχνικούς – συνεργεία που βρίσκουν αδυναμία στη συμπλήρωση της αίτησης προσφοράς. Σας παρέχετε η ευκολία με ελάχιστο κόστος να επικοινωνείτε με sms ή e-mail και να συμπληρώνουμε τις προσφορές για εσάς.

Οικονομικά πακέτα.

Προσφέρουμε πακέτα υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες του επαγγελματία.

Εξοικονομείστε χρόνο και χρήμα επιλέγοντας τα οικονομικά πακέτα του Housecheaper.gr για την προβολή της/του εταιρία-γραφείου σας. Σε όλα τα μέλη που επιλέγουν την ετήσια συνδρομή παρέχεται μεγαλύτερη έκπτωση σε όλα τα πακέτα διαφήμισης. (έντυπη διαφήμιση, δημιουργία site, διαφήμιση στο Housecheaper.gr)  

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάρθα Τεκτονίδου
Υπεύθυνη Marketing

Διεύθυνση

Μικρόκαμπος
Κιλκίς

Τηλέφωνο

+30 6945 592 916

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter