Εάν είσαι διαχειριστής,ένοικος ή έχεις γραφείο κοινοχρήστων και θέλεις...

Να μειώσεις το κόστος των κοινοχρήστων

Στο housecheaper το μπορείς με μειοδοτικό διαγωνισμό μεταξύ των τεχνικών.

Συμπληρώστε γρήγορα και εύκολα μια έτοιμη αίτηση βασισμένη στα χαρακτηριστικά που χρείαζεται ο  τεχνικός ωστέ να δώσει την προσφορά του.Ορίστε την ημερομηνία μέχρι την οποία  θέλετε να δέχεστε προσφορές και επιλέξτε τον τεχνικό-επαγγελματία που επιθυμείτε, γνωρίζοντας ήδη το κόστος, κάνοντας ανάθεση.

Άμεση και εύκολη επικοινωνία με τους αρμόδιους τεχνικούς

Στο housecheaper έχεις άμεσα συνεργασία με μεγάλο αριθμό τεχνικών όλων των ειδικοτήτων.

Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και αναζητήστε στο housecheaper.gr τεχνικoύς και συνεργεία που ασχολούνται με όλων των ειδών τις υπηρεσίες που αφορούν την πολυκατοικία αλλά και το σπίτι σας.

 

Απόλυτη διαφάνεια ανάμεσα στους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Το housecheaper προσφερει εύκολη παρακολούθηση των τρέχουσων προσφορών απ ’όλους τους ενοίκους.

Αποφύγετε παρεξηγήσεις και διενέξεις με τους ενοίκους της πολυκατοικίας σας δίνοντας το όνομα και το κωδικό (που έχετε επιλέξει για την πολυκατοικία σας-σπίτι σας). Έτσι παρέχεται τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να παρακολουθεί τις προσφορές που σας γίνονται για την υπηρεσία-ιες που έχετε επιλέξει.

Δυνατότητα αξιολόγησης των επαγγελματιών.

Το housecheaper επιτρέπει την αξιολόγηση των παρασχεθείσων υπηρεσιών.

Μετά την ανάθεση του έργου σε κάποιον από τους τεχνικούς μας, δίνετε η δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να αξιολογήσουν τον τεχνικό που έχουν επιλέξει.Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας κατάταξης των τεχνικών ανάλογη των αξιολογήσεων που έχουν συγκεντρώσει από τους χρήστες μας.Έτσι δίνετε την δυνατότα και στους υπόλοιπους χρήστες του Housecheaper.gr να έχουν μία εικόνα για την ποιότητα των υπηρεσιών των τεχνικών μας.

ΔΩΡΕΑΝ χρήση των υπηρεσιών!!!

Το housecheaper προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες για διαχειριστές, ενοίκους και εταιρίες κοινοχρήστων.

Η δημιουργία λογαριασμού για την αναζήτηση προσφοράς από τους τεχνικούς-συνεργεία που είναι συνδρομητές του housecheaper.gr είναι Δωρεάν. Απαιτείται μόνο η συμπλήρωση των στοιχείων σας. Στα γραφεία κοινοχρήστων που χρησιμοποιούν το Housecheaper.gr για την εύρεση επαγγελματία παρέχετε ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση σε συγκεκριμένο χώρο στη σελίδα μας!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάρθα Τεκτονίδου
Υπεύθυνη Marketing

Διεύθυνση

Μικρόκαμπος
Κιλκίς

Τηλέφωνο

+30 6945 592 916

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter